Za pár mesiacov veľký biznis alebo dobrodružstvá našich manažérov.

DHL Freight získala nového klienta v kľúčovej sfére podnikania – REYDEL Automotive. A naši manažéri boli pri tom.

Málokedy sa stáva, že manažér, ktorý sa v novom prostredí ešte len adaptuje, uzavrie obchod s top klientom. Zdá sa, že najlepšou motiváciou je úspešné zavŕšenie poctivej práce. Tu je krátka rekapitulácia:

REYDEL Automotive – významná spoločnosť, ktorá má 15 výrobných závodov, 4 JIT (Just in Time) montážne závody a 8 technických centier v Európe, Južnej Amerike a Ázii. Patrí teda k významným hráčom na poli automobilového segmentu.

Október 2016 - úvodné naceňovanie biznisu pre spoločnosť REYDEL Automotive v Nitre, ktorá nás oslovila prostredníctvom externej poradenskej spoločnosti EXL Service. Cieľom obchodu je spolupráca na celovozových kolečkových prepravách medzi ich závodom v Nitre a závodom Faurecie Poissy vo Francúzsku, odkiaľ diely putujú priamo na výrobnú linku do PSA Peugeot Poissy. Späť do Nitry sa navážajú v pomere 1:1 vratné obaly.

Core team – manažéri Rado a Martin. Pričom prvý z nich pracuje v DHL Freight len štyri mesiace. Cieľom je samozrejme uzavrieť obchod. Nasledujú telefonáty, analýzy, stretnutia, kalkulácie, ponuky. Vďaka intenzívnej práci sa po dvoch kolách od klienta podarí získať nomináciu na začiatok spolupráce od 1. januára 2017

December 2016 – obdržaná prvá objednávka a začiatok obchodnej spolupráce s REYDEL Automotive v celkovom ročnom objeme 1,5 milióna EUR. Následne je Rado ako Key Account Manager zaradený do celofiremnej FTL kampane, ktorá sa vyhodnocuje kvartálne za DHL Freight vo všetkých krajinách, kde máme zastúpenie.

Február 2017 - oficiálne oznámené výsledky FTL kampane. Rado sa umiestnil na celkovom 2. mieste v rámci segmentu BC (Business Customers) za 4. kvartál 2016 a pozitívne tým zviditeľnil nie len seba, ale aj DHL Freight Slovensko.

Záver:

„Považujem to za obrovský osobný úspech, keďže som bol v decembri v DHL len  4 mesiace. Zároveň to považujem za spoločný úspech všetkých, ktorí sa na tomto projekte podieľali, keďže na tomto výsledku je možné vidieť, čo všetko sme schopní docieliť, ak sa do toho vložíme a spojíme sily. Všetkým by som sa rád z celého srdca poďakoval a verím, že toto je len začiatok úspechov, ktoré sú pred nami“. – Rado, manažér projektu.