EURAPID - garantované prepravné časy v zbernej službe!

Rýchla a spoľahlivá preprava do 105 regiónov v 22 krajinách s prémiovou službou DHL Freight EURAPID, ktorá spája denne najdôležitejšie hospodárske regióny Európy v rámci 24 alebo 48 hodín. Klienti profitujú z krátkych a garantovaných dodacích časov, vyzdvihovania v deň objednávky a taktiež možnosti doručenia pred 12:00 v určitých oblastiach.

Prioritný status zásielok zaručuje rýchle a presné dodacie časy pre všetky hlavné ekonomické regióny v Európe. Doručenie do 12:00 a vyzdvihnutie v deň objednávky je možné zabezpečiť vo vybraných oblastiach ako doplnkové služby. „Prostredníctvom našej prémiovej služby Eurapid bezproblémovo spájame všetky európske trhy a poskytujeme bezchybnú kvalitu, rýchlosť a spoľahlivosť“, vysvetľuje Uwe Brinks, CEO DHL Freight. „Čoraz viac zákazníkov z automobilového, technologického a výrobného priemyslu požaduje častejšie odchody liniek a spoľahlivé procesy. S novou ponukou od DHL Freight Eurapid sme schopní tieto požiadavky splniť.“

Služba Eurapid ponúka zákazníkom veľa výhod: garantované denné spojenia, garantované prepravné časy, možnosť vyzdvihovania v deň objednávky a doručenia do 12:00.
Okrem toho, prémiová služba zahŕňa prioritnú manipuláciu počas celého prepravného procesu – od objednania a nakládky až po doručenie.

Počas celého prepravného procesu je klientom k dispozícii odborne zaškolený zákaznícky servis vyhradený špeciálne pre službu Eurapid. Nakládka a vykládka tovaru prebieha rýchlo a starostlivo, zákazníci sú informovaní prostredníctvom štandardizovaných reportov o príslušných dodacích časoch.

Služba DHL Freight Eurapid vznikla na základe Freight Euroconnect siete: s viac ako 2 000 medzinárodnými linkami naprieč celou Európou je sieť bezproblémovou a nákladovo efektívnou door-to-door službou.

Pre viac informácií kontaktujte náš Zákaznícky servis na telefónnom čísle 02/ 17 111 alebo SKFreightCS@dhl.com