DHL Slovensko zvyšuje svoj potenciál na slovenskom trhu

Spoločnosť DHL Freight Slovensko, jedna z vedúcich poskytovateľov cestnej nákladnej prepravy v Európe, rozširuje kapacitu a potenciál vnútroštátnej siete. Priebežne modifikuje svoj vozový park, aby zabezpečil prevoz ADR zásielok a ťažkých a atypických zásielok na miesta, kde je potrebné vykladať tovar s hydraulickým čelom. Dôvodom pre toto rozšírenie bol rastúci záujem zákazníkov o tieto služby ako aj rozvoj biznisu DHL Freight na Slovensku. Ďalšou novinkou, ktorú ponúka pre zákazníkov B2C segmentu je vynáška tovaru.

Okrem toho DHL Freight Slovensko spojilo sily s novovzniknutou divíziou DHL Parcel dodávateľom prepravných služieb so špecializáciou na balíkovú prepravu. Od mája 2016 vďaka nadviazanej spolupráci dokážu obidve divízie zabezpečiť svojim zákazníkom prepravu kompletnej škály zásielok od malého balíka až po celokamioónovú prepravu. Zákazník tým získava zjednodušenú komunikáciu tzv. single point of contact a teda komunikuje len s jedným dodávateľom logistických služieb. Táto spolupráca vznikla v záujme pružnejšie reagovať na komplexné požiadavky zákazníkov DHL.

„Som rád, že DHL Freight chápe a pružne reaguje na potreby slovenského trhu. Spoločnosti, ktoré sa spoliehajú na komplexné dodávateľské služby očakávajú ich neustály rozvoj a zákaznicky orientovaný prístup. Takýto prístup vie ponúknuť len stabilný a profesionálny tím, ktorý DHL Freight Slovensko má.,“ hovorí Zsolt Tóth, generálny riaditeľ DHL Freight Slovensko.