Jedna registrácia a množstvo výhod. Prečítajte si, ako funguje prémiový zákaznícky klub DHL YELLOW TRUCK

Prieskum agentúry TNS Slovakia z roku 2015 preukázal, že až 75% Slovákov vlastní aspoň jednu vernostnú kartu. Tá je výborným marketingovým nástrojom, ktorý motivuje zákazníka k ďalšiemu nákupu. V súčasnosti možnosť využívať výhody zákazníckej karty poskytuje veľké množstvo spoločností a obchodných reťazcov. DHL s prémiovou YELLOW TRUCK je jednou z nich.

DHL YELLOW TRUCK funguje na princípe bodového systému. Za využívanie vybraných služieb v rámci divízie DHL Freight vám budú automaticky pripisované body. Tie sa vypočítavajú na základe obratu bez DPH dosiahnutého v predchádzajúcom kalendárnom mesiaci. V praxi to znamená, že v apríli vám budú pripísané na kartu body za marec, ktoré následne môžete vymeniť za vami vybranú prémiu. Samozrejme, ak ich bude dostatočný počet.

Prehľad bodov za jednotlivé služby divízie DHL Freight

Najväčší počet bodov si pripíšete využitím služby DHL Euroconnect International, ktorá vás odmení 10 bodmi za každý nákup v hodnote 10 EUR bez DPH. Bez bodov nezostanete ani pri využití služby DHL Euroconnect Domestic, kde za každých 10 EUR bez DPH získate 6 bodov. V rámci služby DHL Euroline za každých 10 EUR bez DPH si na svoju vernostnú kartu pripíšete 2 body.

Aké výhody získate?

Členstvom v DHL YELLOW TRUCK získavate vrátane bodov a zliav na prepravy aj katalóg bonusov s aktuálnymi akciami a darčekovými poukážkami. Pri dosiahnutí dostatočného počtu bodov môžete napríklad získať poukážku v hodnote 20 EUR na nákup v e shope MALL, FAnn parfumérie alebo kníhkupectve Panta Rhei. Platnosť pripísaných bodov na vernostnej karte je jeden kalendárny rok. Po jeho uplynutí bude vaše konto vynulované. Celkový stav bodov, ako aj prehľad odmien, máte kedykoľvek k dispozícií online na vašom konte.

Bezplatná registrácia

Požiadať o vstup do zákazníckeho klubu môžu malé, ale aj stredné podniky využívajúce služby spoločnosti DHL. Vyplnenie online formulára s registráciou je bezplatné a nezáväzné. Po prijatí registrácie tím DHL Freight žiadosť posúdi s prihliadnutím na výšku vašich predchádzajúcich obratov a využívaných služieb.

Bližšie informácie o benefitoch, ktoré členstvo v  prémiovom klube YELLOW TRUCK prináša, získate na telefónnom čísle 02/17 111, e -mail skfreight@dhl.com , alebo na oficiálnej stránke http://www.yellowtruck.sk.