Nový generálny riaditeľ v DHL Freight Slovensko

Prepravná a logistická spoločnosť DHL Freight má od júna nového generálneho riaditeľa pre Slovensko.

Do funkcie vedenia spoločnosti bol menovaný Zsolt Tóth. Nahradí Stanislava Adamusa, ktorý zastával túto pozíciu dočasne od septembra 2014 popri svojej funkcii Dispatch Competence Centre (DCC) Managing Director pre Strednú Európu (CEE).

Zsolt prišiel do DHL z Metsä Tissue, jedného z popredných dodávateľov produktov papierovej hygieny pre domácnosti i pre priemyselných zákazníkov v Európe a zároveň popredných svetových dodávateľov papiera na pečenie a varenie. Ako viceprezident bol posledných sedem rokov zodpovedný za dodávateľský reťazec v regióne strednej a východnej Európy. Pred Metsä Tissue pracoval deväť rokov v Coca-Cola Hellenic na rôznych logistických pozíciách, poslednou bola logistický a distribučný manažér pre Čechy a Slovensko.

Vo svojej novej funkcii sa chce sústrediť najmä na udržanie rast spoločnosti a získanie väčšieho trhového podielu na Slovensku. Jeho záujmom je zároveň aj posilnenie vnímania značky DHL ako vedúcej logistickej spoločnosti, ktorej cieľom je pomáhať zakaznikom zefektívniť a optimalizovať ich prepravné a logistické procesy.
“Mojím cieľom je vytvoriť silný a motivovaný tím odborníkov, ktorí potvrdia a posilnia silu značky DHL aj na slovenskom trhu v prospech našich zákazníkov a v neposlednom rade aj v prospech našich akcionárov. Takže odkaz je naozaj tím, značka a spokojnosť zákazníkov a akcionárov.” hovorí Zsolt Tóth.